İftar Programı

23 Nisan 2022 20:00
23 Nisan 2022 23:00
Tamamlandı

Yaşadığımız büyük sel felaketinin ilk anından itibaren ilçemize gelerek aralıksız çalışmaları takip edip Bozkurtu ve Bozkurtluları yalnız bırakmayan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu düzenlenen toplu iftar programına katıldılar.

İftarın ardından yapımı tamamlanan PTT şubesini ziyaret eden bakanımız daha sonra ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak Ezine Çayı kenarında incelemelerde bulundu. Süleyman Soylu buradan Belediyemize geçerek gençlerimizle sohbet etti ve ardından Kaymakamız Sayın Murat Atıcı ve Belediye Başkanımız Sayın Muammer Yanık ile görüşerek gece geç saatlerde ilçemizden ayrıldı.

Bu güzel iftar programına katılan ve desteklerini her zaman hissettiğimiz İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, AFAD Başkanımız Yunus Sezer’e, Kastamonu Valimiz Sayın Avni Çakır’a, MKYK üyemiz Çorum Milletvekili Sayın Ahmet Sami Ceylan’a, Kastamonu AK Parti Milletvekili Metin Çelik’e, Kastamonu AK Parti İl Başkanı Sayın Doğan Ünlü’ye, kaymakamlarımıza, ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımıza ve değerli misafirlerimize katılımları için şükranlarımızı sunarız.