Bozkurt İlişi Plaj Sporları Festivali

25 Temmuz 2022 17:00
31 Temmuz 2022 23:30
Tamamlandı

İlçemiz gençleri (Bozkurt Organizasyon) tarafından hazırlanan, Bozkurt Kaymakamlığı, Bozkurt Belediyesi, İlişi Su Ürünleri Kooperatifi ve İlişi Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneği'nin katkıları ile gerçekleştirilen "Bozkurt İlişi Plaj Sporları Festivali’ dün akşam düzenlenen konserlerle tamamlandı.

İlişi limanında düzenlenen Grup Abana ve Grup Onsra konseri ile tamamlanan 38. İlişi Deniz Şenliklerinde yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara da ödülleri verildi.

2009 yılında 37.si yapıldıktan sonra ara verilen şenliklerin 13 yıl sonra yeniden Spor Festivali adı ile 38.si ilçemiz gençlerinin özverili çalışmaları ile yapılmış oldu.