Belediye Başkanımız İlköğretim Haftası Etkinliklerine Katıldı

İlçemizde 2019-2020 eğitim öğretim yalının başlaması nedeniyle İlköğretim Haftası etkinlikleri düzenlendi.

İlk tören, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Fatih İlkokulunda devam etti.

Fatih İlkokulu bahçesindeki törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Fatih İlkokulu Müdürü Hüseyin Erol yaptı.

Törende, dördüncü sınıf öğrencileri, okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine 'Hoş geldin çiçeği' takdim etti, öğrenciler şiirler okudu ve folklor ekibi gösterilerini sundu.

Törene, Belediye Başkanımız Muammer Yanık, İlçe Jandarma Komutan vekili Erdal Aksu, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.