30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yılı Bozkurt’ta düzenlenen törenlerle kutlandı.

Törenlerde ilk olarak Kaymakam Barbaros Akbulak, Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na, Kaymakam ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Bozkurt İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Varol yaptı.

Kutlamalara, Kaymakamımız Barbaros Akbulak, Belediye Başkanımız Muammer Yanık, İlçe Jandarma Komutan vekili Eyüp Tatar, ilçe Emniyet Amir vekili Ferhat Gül, Gaziler ve şehit yakınları, Siyasi Parti temsilcileri, resmi daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.