11 Ağustos Sel Felaketi Anma Programı Düzenlendi

15 Ağustos 2022 10:12 Bozkurt Belediyesi 628

Yaşadığımız büyük sel felaketinin sene-i devriyesinde ahirete irtihal eden vatandaşlarımız için mevlid-i şerif ve Kur’an-ı Kerim okuyarak dualar ettik. Afette vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, başsağlığı ve sabır diliyorum.

Afetin ilk anından itibaren yaraların sarılması ve hayatın normale döndürülmesi adına talimatlarını veren ve Bozkurt ilçemize gelerek bizleri yalnız bırakmayan Sayın Cumhurbaşkanımıza, çalışmaların koordinasyonunda büyük emekleri olan bakanlarımıza, bakan yardımcılarımıza, valilerimize, genel müdürlerimize, kaymakamlarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah devletimizi ve milletimizi tüm afet ve musibetlerden muhafaza eylesin inşallah.

Belediye Yazılımı: Medya İnternet™ - Belediye Sitesi Kulga © Tüm Hakları Saklıdır.